Évvégi nyitva tartás

Tisztelt Partnerünk!

Raktárunk 2022.december 16. és 2023. január 2. között zárva tart, ez idő alatt az árukiadás és az áruátvétel is szünetel.

Köszönjük, hogy egész évben hűséges vásárlónk volt, reméljük az új évben is megtisztel bennünket bizalmával!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, békés, boldog új esztendőt kíván Önnek

a KJK-Agroteam Kft. minden dolgozója!

Bezárás

Premix, minőségre hangolva

QualiFeed

  • Kiemelkedő minőség
  • Rugalmas gyártástechnológia 
  • Standard- és egyedi gyártmányok  
  • Rövid gyártási idő 

 

gyémánt  QualiFeed, a kompromisszumok nélküli minőség. 

A QualiFeed a Quality és a Feed angol szavakból képzett mozaikszó, amelynek jelentése: minőségi takarmány. A minőség minden olyan jellemzőt magában foglal, amely fontos, amikor egy termék mellett döntünk. A QualiFeed premixeket nyugat-európai országok megbízható gyártóitól vásárolt alapanyagokból gyártjuk saját, újonnan létesített premixüzemünkben. A részben automatizált gyártástechnológia és a gyártási folyamat dokumentációja HACCP rendszerben garantálja a mindig kifogástalan minőséget.

A QualiFeed márkanév és logo az EU-ban bejegyzett kereskedelmi védjegy!

 

rugó  FlexiBlend, a rugalmas gyártástechnológia. 

A kialakított rugalmas gyártástechnológia lehetővé teszi számunkra, hogy 300 kg-os mennyiségtől egyedi gyártmányokat készítsünk és az egyes gyártmányokat akár sarzsonként változtassuk. Azonos termék nagy mennyiségben-vagy tételenként változó recept szerinti gyártása nem jelent kihívást.

 

napernyő  Standard termékek és egyedi gyártmányok.

Kisebb üzemek részére a modern állattakarmányozási ismeretek felhasználásával kialakítottunk egy standard terméksort, amely lehetővé teszi az állattartó számára a magasszintű, gazdaságos termelést. Azoknak a nagyobb állatlétszámmal dolgozó gazdálkodóknak, akik szüntelenül keresik az elérhető legjobb megoldásokat olyan egyedi gyártmányokat kínálunk, amelyeket a telepi adottságok és az állattartó által támasztott igények figyelembevétele mellett a legújabb tudományos ismeretek felhasználásával készítünk.

 

stopper  Rövid gyártási idő. 

A standard termékeket azonnal kiszolgáljuk raktárról, az egyedi gyártmányokat pedig néhány nap alatt legyártjuk és igény szerint ki is szállítjuk a felhasználás helyére.

HACCP